Jämför Offerter På Städhjälp i Stockholm

Ett renare hem och en enklare vardag – Städhjälp i Stockholm

Nu har BraStäd äntligen lanserats i Stockholm så att alla invånare kan ta del av denna smidiga jämförelsetjänst. Tjänsten erbjuder användaren att samla in offerter från flera olika städföretag genom ett enda formulär. Dessutom är det helt kostnadsfritt!

Jämför offerter – Städhjälp

När det kommer till att boka städhjälp och städtjänster så finns det en djungel av företag som utför dessa tjänster. Det hela kan upplevas som rörigt och förvirrande. Men det gör BraStäd.com ändring på! Genom deras tjänst kan du helt enkelt samla in offerter från flera anslutna företag genom ett enda formulär. På så sätt kan du jämföra priser och läsa på mer om respektive bolag för att välja det städföretag som passar just dina behov. 

Så fungerar det

Tjänsten är väldigt smidigt och fungerar i tre enkla steg:

1. Beskriv ert ärende: Fyll i deras formulär och beskriv var samt när ni önskar få arbetet utfört.

2. Jämför företag: BraStäd matchar er med städföretag på er ort som skickar offerter ni kan jämföra. 

3. Boka städfirma: Boka uppdraget med den städfirma ni gillar. Det är inte bindande att fylla i deras formulär.

Olika städtjänster i Stockholm

BraStäd.com erbjuder flera olika städtjänster i Stockholm beroende på vad just ni behöver. Nedan finner ni några exempel på deras olika städtjänster i Stockholm.

Hemstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Trapphusstädning Stockholm

Fönsterputsning Stockholm

Flyttstädning Stockholm

Samla in och jämför offerter – Testa själv

Besök deras tjänst och testa hur smidigt och enkelt det fungerar själv. Att boka städtjänster har aldrig varit enklare. Samla in och jämför offerter från kvalitetssäkrade städföretag i ditt område. 

Egna ord från BraStäd:

Målsättning: 

Vår målsättning är att leverera en smidig och trygg tjänst för både beställare och städföretag. Beställare ska på ett enkelt sätt kunna samla in och jämföra offerter från flera olika företag.

Samtidigt hjälper vi städföretag som kan lägga mindre tid på administration samt att dra in nya kunder och istället fokusera på att utföra fler städuppdrag.

Bakgrund: 

Vi har skapat BraStäd.com baserat på våra egna erfarenheter där vi tycker att det saknas en clean och enkel jämförelsetjänst. Vår tjänst har de funktioner som vi själva skulle vilja se för att den här marknaden ska fungera ännu bättre.

Om du har förslag eller idéer på hur vi kan förbättra vår tjänst så hör gärna av dig till oss. Vi vill hela tiden utveckla tjänsten och är alltid öppna för feedback, både positiv som negativ.

Total
0
Shares