Ny webbutik med fokus på pyjamasbyxor

Under september månad så har en ny webbutik lanserats och man har valt att ha fullt fokus på ett speciellt sorts plagg – pyjamasbyxor. I denna artikel tittar vi lite närmare på webbutiken och hur man valt att inrikta sig på just pyjamasbyxor. 

Pyjamasbyxor.se – en butik endast för pyjamasbyxor

Något som sticker ut med denna butik jämfört med andra på nätet är att man har valt att ha fullt fokus på ett enda plagg. Utöver det så har man valt en annorlunda lösning som förmodligen kan komma att uppskattas av många. Pyjamasbyxor.se har nämligen valt att basera sitt utbud på flera butiker och varumärken genom att samla allt på ett och samma ställe. Butiken har själv inget laget i nuläget utan hänvisar kunderna till den butik som har bäst pris på vald produkt. Kunderna får alltså flera butikers utbud på en webbplats. 

Smalt fokus men brett utbud

Eftersom att man valt att ha ett sånt smalt fokus på en enda typ av produkt så kan man satsa fullt ut på den. På grund av att man har samlat produkter från flera varumärken och butiker på nätet så kan man erbjuda ett utbud av pyjamasbyxor som få andra kan. 

Varför just pyjamasbyxor?

Anledningen till att det blev just pyjamasbyxor var den växande trenden. Skaparen hade helt enkelt noterat hur pyjamasbyxor började dyka upp överallt, även på ställen där man inte förväntar sig att se personer gå runt i pyjamasbyxor. Efter lite efterforskningar så kunde man helt enkelt se att det fanns en efterfrågan, det handlade bara om att möta desssa på bästa sätt. 

Planerna för framtiden

När vi frågat om planerna så fick vi svaret att blir störst på just pyjamasbyxor. Hur lång tid det skulle ta fanns det ingen uppskattning om. Skulle det gå riktigt bra så är det inte omöjligt att titta på alternativ för att sälja produkterna direkt på sajten. 

 

Total
0
Shares