Prisvärd städfirma Stockholm

Prisvärd Städfirma i Stockholm

Prisvärd städfirma i Stockholm var ett självklart val av oss, då vi snabbt insåg att det är dyrt att flytta. Många små utgifter här och där samtidigt som hyra av flyttbil drog iväg.

Även om du har goda vänner som stöttar dig under flytten är det för svårt för dig. När det gäller att hantera flytten på egen hand är du en idiot. Frågan är nu bara om du vill anlita en flyttfirma i stället för att göra det själv. Om du har tur får du ett bra pris.

Att inte städa bostaden när du flyttar är en av de enklaste sakerna du kan göra. Andra saker måste du göra själv och ingen annan kan göra dem. Varför inte överlåta till ett proffs en städfirma som vet vad de gör att städa. På så sätt behöver du inte oroa dig för något annat på flyttdagen.

Föreställ dig hur mycket du hade att göra innan du flyttade in. Det finns ofta lådor på vinden och i källaren som inte har rörts sedan senaste flytten. Det kan vara värt ett försök. Du vill inte flytta saker igen som du egentligen inte behöver. Ta tillfället i akt att städa upp.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning i Stockholm fick vi erfara att det inte var så lätt att boka då fler än vi tydligen skulle flytta. Vi hade turen att en bekant till oss nyss anltat  Anettes Flyttstädning Sverige AB. De hade fått välgodkänt av hyresvärden som trots noggrann besiktning inte hittade ett dammkorn att anmärka på. Vi fick kontaktnummer och blev glatt överrasskade att från en snabb offert till smidig bokning dessutom var det bästa priset vi fått av alla firmor vi varit i kontakt med.

Vi fick dessutom en guidning till vad som var viktigt för oss att tänka på vid utflytt, och som vi gärna tipsar om:

  • Avfrosta kyl och frys
  • Ta bort tavelkrokar och spikar så de inte skadar städare
  • Ej stänga av elen förrän dagen efter städ då det krävs till städutrustning och belysning
  • Gå en sista runda i bostaden så att inget glöms ( Tur för mig då min laptop låg i sovrummet)

Flyttstädning tar tid och kraft från dig

Alla som testat en  flyttstädning vet hur mycket arbete det faktiskt kräver. Rengöring av spisar och ugnar, torkning av mögel, rengöring av avlopp osv. Detta är inget du kan hoppa över, och sedan vid besiktning av bostaden ändå få underkänt. Då har du lagt ned mängder av tid och kraft som slutar med att du får hitta en städfirma i sista minuten.

Men om du anlitar ett företag som erbjuder städtjänster i Stockholm har du sparat tid och kraft. De kommer att ta hand om allting på rätt sätt. För att du ska känna dig trygg så får du dessutom städgaranti. Om de nya ägarna inte är nöjda kommer företaget att åtgärda problemet. Den tiden och kraften detta spar kan du lägga på att komma till rätta i din nya bostaden, mer tid till vänner men även få egentid igen.

Dödsbostädning Stockholm

Mitt i allt detta så gick min gamla faster bort och det plötsligt annat att tänka på, bostad skulle sägas upp, tömmas och städas. För oss liksom många andra kan det vara svårt att veta vad man ska göra när ett dödsfall inträffar och i vilken ordning. Det börjar med anmälan om dödsfallet, följt av att ordna begravningen, säga upp prenumerationer, avtal osv.

Jag ville bistå med något i alla dessa måsten, och kontaktade då Anettes Flyttstädning Sverige AB och hörde om de även utförde Dödsbostädningar. Javisst, de kunde hjälpa oss även med detta, vilka stöttepelare. Det var guld värt för oss, vi kunde då fokusera på allt annat praktiskt. Vi kunde fokusera på våra arbeten, men även få tid för varandra mitt i detta kaotiska med flytt och ett avslut som blev värdigt för en kär anhörig.

Total
0
Shares